14 Mayıs 2009 Perşembe

UEFA Kupası finalistleri medya programlarını açıkladı

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 20 Mayıs'ta oynanacak UEFA Kupası Finali'nde karşılaşacak Shakhtar Donetsk ve Werder Bremen kulüpleri medya programlarını açıkladı.

Shakhtar Donetsk, 15 Mayıs Cuma saat 17.00'de yapacağı antremanın tamamını basına açarken, Mircea Lucescu ve futbolcular saat 16.00'da basın toplantısı düzenleyecek. Etkinlik Shakhtar kulübünün Kirscha Tesisleri'nde yapılacak. Shakhtar'ı takip etmek isteyen basın mensuplarının Anna Fesenko dikkatine postmaster@shakhtar.com adresine mail atmaları gerekiyor.

Werder Bremen ise medyayla buluşma günü olarak 14 Mayıs Perşembe'yi seçti. Medya mensupları sabah saat 10.00'da tamamı basına açık idmanı izledikten sonra teknik direktör Thomas Schaaf ve Profesyonel Futbol Şubesi Sorumlusu Klaus Allofs'un basın toplantısını izleyebilir. Saat 13.30'dan itibaren ise futbolcularla röportaj yapılabilir. Bu etkinliklere katılmak isteyen basın mensuplarının medien@werder.de adresine mail atmaları gerekiyor.

Finalden bir gün önce ise (19 Mayıs 2009) Shakhtar Donetsk'in basın toplantısı saat 12.00'de başlayacak. Stadın yeni yapılan Basın Çalışma ve Toplantı Çadırı'nda yapılacak organizasyon öncesi akredite medya mensupları Akreditasyon Merkezi olarak belirlenen Birleşik Vakıf Binası'ndan akreditasyonlarını alabilirler. Akreditasyonu olmayan basın mensupları stada alınmayacaklar. Shakhtar'ın son antrenmanı ise saat 19.30'da başlayacak ve ilk 15 dakikası basına açık olacak.

Werder Bremen'in maç öncesi son basın toplantısı ise aynı yerde saat 17.15'te başlayacak. Toplantı sonrasında ise son antrenman saat 18.00'de yapılacak ve tamamı basına açık olacak.

Önemli Not: Finalden bir gün önce düzenlenecek basın toplantıları ve antrenmanlar sırasında yayıncı olmayan kuruluşların etkinlik alanından canlı yayın yapmalarına izin verilmeyecek. Canlı yayınlamak isteyen yayıncı olmayan televizyon kanallarının sinyal için Show TV'ye başvurmaları gerekmektedir. Maç günü stat çevresinden yapılacak canlı yayınlar ise sadece Salı Pazarı'nda ayrılan bölümden yapılabilecek ve bu alandan yayın yapmak isteyen televizyon kuruluşlarının araç bilgilerini ilkerugur@tff.org adresine yollamaları gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder