14 Mayıs 2009 Perşembe

UEFA Finali öncesi trafikte alınan önlemler

20 Mayıs'ta Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak UEFA Kupası Finali nedeniyle Kızıltoprak ve Kadıköy'de ulaşımın sorunsuz sağlanması için çeşitli düzenlemeler yapıldı.

Yerel Organizasyon Komitesi'nin İstanbul Trafik Şube Müdürlüğü'yle yaptığı çalışmalar doğrultusunda, stadın birinci güvenlik perimetresinden itibaren giriş kartı olmayan araçlar stat çevresine alınmayacak. Bağdat Caddesi istikametinde bazı şeritler trafiğe kapatılırken, Salı Pazarı Açık Otoparkı'na da park kartı olmayan araçlar giremeyecek.

Finale gelen Werder Bremen taraftarları Kadıköy rıhtımından, Shakhtar Donetsk taraftarları ise Kalamış Parkı'ndan stada gelecekler. Bremen taraftarları Yenikapı iskelesine kadar İETT otobüsleri, oradan itibaren ise İDO Deniz Otobüsleri'ni kullanacak. Donetsk taraftarları ise Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan İETT otobüslerini kullanarak Kalamış Parkı'na gelecek. Maçı izleyecek Türk futbolseverlerin rahat ulaşımlarını sağlamak bakımından deniz yolu veya metrobüsü kullanmaları tavsiye edildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder