6 Nisan 2009 Pazartesi

UEFA finali için akreditasyonlar başladı

20 Mayıs'ta Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak UEFA Kupası Finali'nin akreditasyon başvuruları bugün başladı. 8 Mayıs Cuma günü sonuçlanacak akreditasyon başvuruları UEFA'nın akreditasyon platformu olan FAME (https://media.fame.uefa.com) üzerinden yapılıyor.

2008 Avrupa Şampiyonası'nda FAME sistemini kullanarak akredite olan basın mensupları ve daha önceden FAME kullanıcı adı ve şifresine sahip medya çalışanları bu bilgileriyle sisteme girerek UEFA Kupası Finali'ni seçip kendilerini akredite edecekler.

Kullanıcı adı veya şifresini kaybeden basın mensuplarının FAME üzerindeki Lost Password fonksiyonu yerine fame_accreditations@uefa.ch adresine mail atmaları yeterli olacaktır.

Konuyla ilgili bir sıkıntı yaşandığında UEFA 2009 Final Organizasyonu'ndan İlker Uğur'a mail yoluyla(ilkerugur@tff.org) veya telefonla 02165421667'den ulaşabilirsiniz.

FAME platformuna kayıt olmamış basın mensuplarının http://uefa.fame.uefa.com/SBS/EDS/Registration/Wizard/RegistrationManage.htmx?Definitionid=750002 linke tıklayarak kayıt olmaları gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder