2 Nisan 2009 Perşembe

Dev forma Guiness için sahaya iniyor


Profesyonel Futbol Takımımızın ana sponsoru olan Avea'nın, takımımız için ürettiği dev forma "dünyanın en büyük forması" olarak Guiness Rekorlar Kitabı'na girmeye hazırlanıyor.

Avea'nın, 2013 yılına kadar ana sponsorumuz olduğu takımımız için tasarlatıp, ürettiği dev forma ile Guiness Rekorlar Kitabı'na girmek için çalışmalarını tamamladı.
5 Nisan 2009 Pazar günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Fenerbahçemiz ile Eskişehirspor arasında oynanacak maç öncesinde saat 17.30-18.00 arasında açılacak dev forma, Guiness Hakemi Paul Kenny tarafından "dünyanın en büyük forması" olarak tescillenmeye hazırlanıyor.

Kulübümüze Avea tarafından hediye edilen göğsünde ana sponsor Avea, kolunda ise Türk Telekom logosunun yer aldığı forma, 25 kişilik bir ekip tarafından 10 gün süren yoğun bir çalışma sonucunda üretildi. Fenerbahçe formasının ölçülerine ve görselliğine bağlı kalınarak büyütülen forma 1 ton 50 kilo ağırlığında.

Dev Fenerbahçe forması 72 metre yüksekliğinde; 78 metre uzunluğunda; 5500 metrekare alana sahip; 1 ton 50 kilo ağırlığında ve yapımında 25 kişi çalıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder