3 Şubat 2009 Salı

UEFA Finali organizasyon çalışmalarının üçüncüsü başladı

20 Mayıs'ta Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak UEFA Finali öncesi üçüncü organizasyon ziyareti bugün başladı.

UEFA ve TEAM'den 27 kişilik bir heyetin yürüttüğü ziyaret yoğun bir güne sahne oldu. Sabah yapılan açılış toplantısının ardından bölümler kendi sorumlularıyla çeşitli çalışmalar yaptı. Gelinen aşamanın görüşüldüğü toplantılar arasında en önemli ikisi, güvenlik konuları ve ulaşımın tartışıldığı toplantılardı.

Güvenlik toplantısında İstanbul Emniyet Müdürlüğü yetkilileri alınan önlemleri UEFA yetkilileriyle paylaştı. Ulaşım toplantısında ise taraftarların stada nasıl getirilip götürülecekleri katılımcılara aktarıldı. Ayrıca stadın tüm girişleri kontrol edilerek verilen yeni kapı numaraları onaylandı.

Medya departmanı inşaat çalışmalarının değerlendirildiği toplantının ardından yayıncı kuruluş Show TV'yle produksiyon ve enerji ihtiyaçlarını görüştü. Ayrıca finalin medya akreditasyonu başvurularının Nisan başında başlayacağı UEFA tarafından bildirildi.

Ticari İşler Departmanı, şehirde yapılacak tanıtım, sponsor haklarının korunması, konuklara verilecek ikramlar ve karşılama prosedürleri üzerinden çalıştı.

Lojistik Departmanı, finalde görev alacak şoförler ve gönüllülerle gün boyu birebir görüşmeler yaptı.

Bilet İşleri Departmanı bilet dağılımı üzerinden çalıştıktan sonra geçtiğimiz hafta sona eren bilet satışlarını değerlendirdi.

VIP Departmanı ise karşılama prosedürlerini belirledi ve hediyelikler üzerinde çalıştı.

UEFA ve TEAM'in üçüncü organizasyon ziyareti yarın ve Perşembe günü de devam edecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder