17 Temmuz 2009 Cuma

ÖZGENER: ''2010 MAYIS AYINDA SEVİNECEĞİZ''

Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Türkiye'nin, yakın zamanda Avrupa Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası finalini düzenlediğini kaydederek, ''Zorlu bir süreç yaşayacağız, ancak 2010 Mayıs ayında hep beraber sevineceğiz'' dedi.

Şu anda bu şampiyona için Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı, Kayseri Kadir Has Stadı ve Atatürk Olimpiyat Stadı'nın hazır olduğunu belirten Özgener, ''UEFA'ya 9 aday şehir ve stat, 3 tane de yedek göstermeliyiz. Şu an 3'ü hazır. 6 da stat yapmalıyız'' diye konuşu.

Yapılan toplantının çok verimli geçtiğini anlatan Özgener, özellikle belediyelerin, yeni yapılacak statlarda işin içinde olması gerektiğine dikkat çekti.

Özgener, adaylığın Türkiye'de futbolun ve buna paralel olarak ülkenin geleceği için çok önemli bir proje olduğunu kaydetti.

Toplantıya İstanbul, İzmir, Bursa, Konya, Kayseri, Antalya, Trabzon, Adana ve Ankara illerinin mülki amirleri ve yerel yöneticileri katıldı.

Türkiye'nin, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası adaylığı için İtalya, Fransa ve İsveç-Norveç ortak adaylığı ile mücadele edeceği bildirildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder