12 Kasım 2008 Çarşamba

UEFA ve TEAM yetkililerinin ziyaretinde 2. gün

EFA yetkilileri, 20 Mayıs 2009'da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak UEFA Kupası Finali öncesi düzenlenen ikinci organizasyon ziyaretinde ikinci gün çalışmalarını tamamladı. Final öncesi hazırlıkların organize edildiği en geniş katılımlı toplantıda taraftarların stada ulaşım konusu UEFA, TEAM, Yerel Organizasyon Komitesi ve Fenerbahçe stat sorumlularının yanı sıra Belediye, Emniyet ve Atatürk ile Sabiha Gökçen Havalimanları yetkilileri arasında görüşüldü.

Tanıtım Bölümü, sabah toplantısında, dün yapılan Süreyya Operası ve Esma Sultan Yalısı ziyaretlerini değerlendirirken, öğleden sonra ise düzenlenecek Gençler Turnuvası, medya ortaklarıyla ilgili bilgilendirme ve medya promosyonlarıyla taraftar alanlarında yapılacak görüşüldü.

Medya Bölümü, sabah saatlerinde stadın medya altyapısında yapılacak değişiklikleri netleştirdi ve bu değişikliklerin yol açacağı koltuk kaybı hesaplandı. Öğleden sonra ise maçın yayıncı kuruluşu Show TV ile bir prodüksiyon toplantısı düzenlendi.

Ticari İşler Departmanı günün ilk yarısında statta hizmet veren yiyecek firmalarıyla çeşitli görüşmeler yaptı. Daha sonra temiz stat konsepti üzerinde çalışan departman, günün son toplantısında VIP konuk ve sponsorların statta karşılanma prosedürlerini masaya yatırdı.

Sportif İşler Departmanı, sabahın ilk saatlerinde finalist takımlar ve maçı yönetecek hakemlerin kalacağı oteller ile stattaki alanları üzerinde çalıştıktan sonra, taraftarların şehir içerisinde ulaşımlarının tartışıldığı toplantıyı takip etti. Öğleden sonra akreditasyon sistemi üzerinde çalışan departman, son olarak biletini geç teslim alacak taraftarlarla ilgili gerekli çalışmaları planladı.

Lojistik Bölümü, sabah saatlerinde statta kullanılacak telsiz sistemiyle ilgili bir toplantı yaptıktan sonra taraftarların şehir içerisinde ulaşımlarının tartışıldığı toplantıyı takip etti. Bölüm, öğleden sonra ise maç günü kiralanacak şoförlerin ajanslarıyla ilgili bir toplantı yaptı.

VIP Hizmetleri Bölümü, sabah saatlerinde maçtan bir gün önce yapılacak resmi yemeğe ev sahipliği yapacak Rahmi Koç Müzesi'ni ziyaret etti. Daha sonra VIP'lerin statta karşılanmasıyla ilgili bir toplantı yapan departman, günün son toplantısında Sportif İşler Bölümü'nün geç bilet teslimiyle ilgili çalışmasına katıldı.

UEFA ve TEAM'den gelen 20 kişilik heyet, yarın sabah yapılacak çalışmaların ardından akşam saatlerinde İsviçre'ye dönecek. Bir sonraki organizasyon ziyareti Şubat ayında yapılacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder