16 Mart 2009 Pazartesi

Final için son ziyaret 23 Mart’ta

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 20 Mayıs'ta oynanacak UEFA Kupası Finali öncesi son organizasyon ziyareti 23-25 Mart tarihleri arasında yapılacak. Statta devam eden inşaat işlerinin değerlendirileceği ve son hazırlıkların gözden geçirileceği ziyaret, 23 Mart Pazartesi günü saat 14.00'te başlayıp 25 Mart Çarşamba günü aynı saatte sona erecek. Ziyaret sırasında, 23 Nisan'daki Kupa Teslim Töreni'nin yapılacağı Esma Sultan Yalısı ile 19 Mayıs'taki resmi yemeğe ev sahipliği yapacak Rahmi Koç Müzesi de ziyaret edilecek.

Tribün isimleri 1 günlüğüne değişecek

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda 2009 UEFA Kupası Finali'nin oynanacağı 20 Mayıs tarihinde, tribün isimleri de 1 günlüğüne geçici olarak değişecek. 20 Mayıs Çarşamba günü UEFA Kupası Finali'ne ev sahipliği yapacak Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda final gecesine özel tribün isimleri aşağıdaki şekilde adlandırılacak.

Fenerium Tribünü: West(Batı)
Maraton Tribünü: East (Doğu)
Migros Tribünü: North (Kuzey)
Türk Telekom Tribünü: South (Güney)

Ayrıca, stattaki ikram alanları da final günü yeni isimleriyle adlandırılacak. Protokol Tribününde hazırlanacak olan ikram alanına UEFA Honorary Lounge, 1907 tribününde hazırlanacak olan ikram alanına UEFA VIP Club, Finalist A için hazırlanacak olan ikram alanına Bosphorus Lounge, Finalist B için hazırlanacak olan ikram alanına Istanbul Lounge, özel blokta hazırlanacak olan ikram alanına ise Topkapı Lounge adı verilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder