9 Mart 2009 Pazartesi

UEFA Finali öncesi inşaat çalışmaları başladı

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 20 Mayıs'ta oynanacak UEFA Kupası finali hazırlıkları çerçevesinde inşaat çalışmaları başladı.

http://img156.imageshack.us/img156/93/45c2f593159b45ec823f546.jpg

Öncelikle engelliler tribünü, stadı çevreleyen 100. Yıl Işıkları ve Kenan Evren Anadolu Lisesi bahçesinde başlayan inşaat çalışmaları önümüzdeki günlerde hızlanarak devam edecek. Engelliler Tribünü'nde yapılan çalışmalarla Şükrü Saracoğlu Stadı, UEFA standartlarında bir engelliler tribününe sahip olacak. Kenan Evren Anadolu Lisesi bahçesinde ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi bahçe düzenleme ve asfaltlama çalışmaları yapıyor. Yayın araçları için park alanı olarak kullanılacak bahçenin birbirinden kopuk bölümleri rampalarla birbirine bağlanıyor.

Fenerbahçe'nin 100. yılında stada takılan 100. Yıl Işıkları'nın sökümüne de başlandı. Fenerium Tribünü'nde başlayan çalışma tamamlandıktan sonra stat UEFA Kupası görselleriyle süslenecek.

Final öncesi bir sonraki resmi etkinlik 23 Nisan'da Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenecek Kupa Teslim Töreni olacak. Saat 14.00'te başlayacak törene UEFA Başkanı Michel Platini'nin de katılması bekleniyor. UEFA ve TEAM yetkililerinin dördüncü organizasyon ziyareti ise 23 Mart Pazartesi günü başlayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder